SLIMME HAVENS EN LOGISTIEK

met informatietechnologie kansen zien en kansen pakken!
Inzicht

Inzicht in wat, wanneer waar gebeurt; de kansen zien. Begrijpen waar het om draait in complexe logistieke samenwerking. Op het operationele, het tactische en strategische niveau. De eerste stap op weg naar veiligheid en efficiëntie.

Invloed

Invloed, kansen pakken vanuit het inzicht, dat is wat nodig is om het beter te doen. Met gereedschappen inzichten vertalen in actie en zo te realiseren waar je als organisatie voor staat. Veilige, efficiënte en betrouwbare leverancier voor je klanten.

Samen Slimmer

Samen kunnen we meer en beter! Concurreren 2.0 is excelleren in de samenwerking. Kansen die er liggen kunnen zien en die kansen snel en effectief samen kunnen pakken. Iedere kans weer opnieuw.

WAT DOET TEQPLAY

Kansen zien en kansen pakken

Slimme inzet van technologie en het gebruik van data. Teqplay geeft spelers in de logistieke markt de gereedschappen voor het bereiken van het volgende level. Teqplay is data-smart, innoveert en leert door te doen in samenwerking met de markt. Met gedetailleerd real-time inzicht in de executie van processen en planningen komen tot de optimale benutting van capaciteit en het maximaliseren van de waarde. Met het inzicht en onze tools kunnen spelers acteren. Het resultaat: betere benutting van beschikbare capaciteit en optimale afstemming. Ook levert dit een bijdrage aan een veilige haven.

 • LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

  Kennis van de context, slimme mensen en veel data. De oplossingen voor de logistiek van morgen!

 • DATA SMART

  Inzichten door te combineren, slimme algoritmes. Weten wat je moet weten en de kansen pakken.

 • INNOVATIEF

  Samen met de klant exploreren en experimenteren. De kansen verbeelden en tastbaar maken

 • TECHNOLOGIE EN DATA

  Slim gebruik van technologie en data. Open data, big data, sensoren, het Internet of Things en nog veel meer

Dashboards

Met dashboards real-time en historisch inzicht en overzicht in processen en performance van (vervoers) middelen en infrastructuur, zoals schepen, kades en terminals. Wat is de huidige situatie, hoe was dat eerder en wat betekent dit voor de toekomst.

Monitoring

De vinger aan de pols! Niet meer onnodig controleren op updates. Tijdig en actief op de hoogte gehouden worden van de belangrijkste gebeurtenissen of verwachte afwijkingen van het plan. Voorkom wachttijden en onbenutte capaciteit. Het inzicht om je alternatieven te organiseren.

Communicatie

Complexe logistiek processen kunnen niet zonder afstemming en communicatie. Direct contact met de juiste personen op basis van de juiste informatie via het juiste kanaal; telefonisch, per sms, per e-mail of in-app notificaties.

Apps

Met mobiele apps de juiste informatie en functionaliteit altijd bij de hand en beschikbaar. Ook op de weg of op het water. Direct kunnen bereiken van de juiste personen en het delen van de status van jouw activiteiten. De sleutel voor veiligheid en efficiëntie.

TEQPLAYERS

Het team achter Teqplay
Léon
Léon
Co-founder
Entrepreneur, gepassioneerd om in de samenwerking echte resultaten te behalen. Het zien en pakken van nieuwe kansen! Met technologie, informatie en business modellen spelen om te verbeelden en tastbaar te maken van wat er allemaal mogelijk is.
Richard
Richard
Co-founder
Sander
Sander
Marketing & Sales Manager
Babette
Babette
Front-end Developer
Bas
Bas
Front-end Developer
Damon
Damon
Front-end Developer
Dominique
Dominique
Communicatiemedewerker
Joost
Joost
Back-end Developer
Joost
Joost
Developer
Jos
Jos
Senior Software Engineer
Leon
Leon
Developer
Maurice
Maurice
Developer
Michel
Michel
Developer
Rumiana
Rumiana
Office Manager
Shravan
Shravan
Developer
Stephan
Stephan
Data Scientist

Get in touch